2016. ápr 30.

Jason Statham idegösszeomlást kapott

írta: Jin_Ke (Fotelkommandó)
Jason Statham idegösszeomlást kapott

Nem, egyáltalán nem hatásvadász címet akartunk, egyszerűen csak nem találunk logikusabb választ az LG új reklámjára. Na jó, az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy sem Stathamnek, sem pedig az LG marketingeseinek nem kell a szomszédba menni a hülyeségért. Nyugodt szívvel ajánljuk olvasóinknak Jason Statham riportjait Jimmy Fallon Late Night show-jában, vagy a Kém című filmben nyújtott alakítását. A Youtube-on pedig töménytelen mennyiségű kreatív anyagot találunk az LG amerikai és európai divíziójától is. 

Az idén megjelenő G5 a cég új zászlóshajója a mobil szegmensben, ennek megfelelően a bejelentést megelőző brutális méretű reklámkampányt vette kezdetét áprilisban. A kampány fő arcának pedig Jason Stathamet nyerték meg. Nos, ezt az együttműködés pont olyan, mintha a meg nem értett designerek és hiperaktív marketingesek meghívták volna Stathamet egy nagy közös LSD partira.

Következzen a közel egy perces reklám, aminek minden másodperce arany, mégis minden szempontból értelmezhetetlen. Imádjuk! Statham for president!

 

Szólj hozzá

film